Διαβάστε τις προκλητικές ευχές ΠΟΛΑΚΗ σε Άδωνι- Ευχήθηκε «περαστικά» με… αιχμές ΔΙΧΩΣ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!

Ο Παύλος Πολάκης
Την περιπέτεια της υγείας του Άδωνι Γεωργιάδη σχολίασε πάντως και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης ευχόμενος «περαστικά και γρήγορα όρθιος» μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο υπουργός Ανάπτυξης στο ΚΑΤ. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί μεν να ξεκαθάρισε ότι «τους αντιπάλους μας θέλουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθενείας», ωστόσο δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη για τον τομέα της δημόσιας Υγείας, όταν ήταν υπουργός.

Αναλυτικά, ο κ. Πολάκης ανέφερε:

ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:
1) Περαστικά και γρήγορα όρθιος. Εμείς τους αντιπάλους μας θέλουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας!

2) ΔΕΝ θα ασχοληθώ καθόλου με τις ενδείξεις και το επείγον του χειρουργείου ,γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ηθική και την επιστημοσύνη του συμφοιτητή μου γιατρού που σε χειρούργησε .(ο οποιος ανήκει σε μια «Δεξιά» που μπορώ και να συζητήσω και να διαφωνήσω η συμφωνήσω με ειλικρινείς και αξιοπρεπείς ορους)
3) Δεν ελπίζω εσύ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απέλυες 2.500 γιατρούς ,φωνάζοντας πως το κάνεις εσύ και όχι η τρόικα ,ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ,ίσως λέω ίσως,θα κάνει άλλους στην παράταξη σου να καταλάβουν την ΑΞΙΑ ΤΗΣ .
ΣΙΓΟΥΡΑ όμως ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ο κόσμος ,τι είχατε κάνει και τι θέλετε να ξανακάνετε όταν τελειώσει η πανδημία .

Γιατί έπρεπε να γίνει άμεσα χειρουργείο

Σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία η οσφυϊκή δισκοκήλη (κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου) είναι μια σχετικά συχνή πάθηση της σπονδυλικής στήλης στην περιοχή της μέσης.

Τα συμπτώματα μπορεί να είναι πόνος στη μέση (οσφυαλγία) και το πόδι (ισχιαλγία), και ορισμένες φορές αδυναμία (παράλυση) και μούδιασμα του ποδιού.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών είναι σε πρώτο στάδιο ο συνδυασμός παυσίπονων φαρμάκων και φυσικοθεραπείας. Σε δεύτερο στάδιο είναι ενέσεις στην σπονδυλική στήλη (συνήθως με κορτιζόνη και τοπικό αναισθητικό).

Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις τα συμπτώματα είναι πιο σοβαρά δηλαδή είτε ο πόνος επιμένει, είτε το πόδι χάνει τη δύναμή του (παραλύει). Στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα με τους ειδικούς, χρειάζεται ειδική νευροχειρουργική επέμβαση.