Πολάκης: Εις… Υγείαν των κορόϊδων

Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη, σύμφωνα με την λαϊκή παροιμία την οποία προφανώς ο Παύλος Πολάκης φροντίζει να την επικαιροποιεί με εμφανίσεις όπως αυτή έξωθεν του Υπουργείου Υγείας συμπαραστεκόμενος τους ανεμβολίαστους (επαναστάτες) χωρίς αιτία.

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος είχε τραγουδήσει τη Βασίλω, σε στίχους του Κώστα Βίρβου και μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου, μετατρέποντας την λαϊκή παροιμία σε… Ύμνο για τους απανταχού λαϊκιστές της προσκολλήσεως. Γιατί η Βασίλω «περιδρόμιαζε γερά κα έφτιαχνε συκώτι».

Ως Βασίλω ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε με τους «ακτιβιστές» που αρνούνται να εμβολιαστούν (δικαίωμά τους), αλλά θέλουν και από πάνω να εργάζονται με τους εμβολιασθέντες συναδέλφους τους υγειονομικούς! Κόντρα στο νόμο και στη λογική.

Και μαζί τους ο Πολάκης (πρώτος και καλύτερος) να δίνει το… καλό παράδειγμα και βέβαια να τρολάρει τους συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι στηρίζουν την προσπάθεια για τη δημιουργία του τείχους της ανοσίας.

Έκαστος εφ’ ω ετάχθη και είναι σαφές ότι ο Παύλος Πολάκης δεν συμπαρίσταται απλά, αλλά ετάχθη με το «κινήμα» κατά των εμβολίων και υπέρ των υγειονομικών που δεν θέλουν να εμβολιασθούν, αλλά θέλουν να απολαυάνουν των προνομίων των συναδέλφων τους που έχουν εμβολιασθεί.

Είπαμε, δικαίωμά τους. Είναι, όμως, υποχρέωση της πολιτείας να προστατεύσει τους ίδιους, αλλά και τους ασθενείς που μπαίνουν στα νοσοκομεία τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επί της ουσίας μερικές χιλιάδες υγειονομικοί απαιτούν από την πολιτεία να υπερισχύσει το δίκιο τους έναντι του νόμου.

Αυτό είναι το δόγμα ενός συνεπούς κομμουνιστή, αλλά και ενός καθ έξην λαϊκιστή, να θεωρούν από διαφορετικό σκεπτικό ότι, «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» και επί του προκειμένου νόμος είναι το δίκιο του υγειονομικού.

Και σ’ αυτό πρωτοστατεί ένας πρώην υπουργός Υγείας, αποδεδειγμένα ανθυγιεινού για τον πολιτικό πολιτισμό και επικίνδυνου πλέον για τη δημόσια υγεία. Να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, και μαζί τους όλης της γης οι ψεκασμένοι, οι «κεραλοιφάδες», καθώς και οι σκοταδιστές πάσης φύσεως.

Για όλους αυτούς, στους οποίους κλείνει το μάτι ο ΣΥΡΙΖΑ τέσσερις λέξεις: Dura lex, sud lex.

Easy Writer