Γιάννης Οικονόμου : Κάθε επιτυχία της χώρας προκαλεί αμηχανία και δυσθυμία στον κ. Τσίπρα

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η Ελλάδα ανακάμπτει δυναμικά και σταθερά, σε όλα τα επίπεδα. «Με ρυθμούς υψηλότερους από τον μέσο όρο στην Ευρώπη», σημειώνει και συνεχίζει λέγοντας πως «κάθε φορά που απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο όλοι θυμόμαστε την ‘τύχη’ που είχαν επιφυλάξει οι πολιτικές και η διαπραγματευτική του δεινότητα για τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου:

Η Ελλάδα ανακάμπτει δυναμικά και σταθερά, σε όλα τα επίπεδα. Με ρυθμούς υψηλότερους από τον μέσο όρο στην Ευρώπη. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό, όπως και κάθε επιτυχία της χώρας προκαλεί αμηχανία και δυσθυμία στον κ. Τσίπρα. Κάθε φορά που απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο όλοι θυμόμαστε την «τύχη» που είχαν επιφυλάξει οι πολιτικές και η διαπραγματευτική του δεινότητα για τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας γιατί αυτός είναι ο δρόμος να αντιμετωπίσουν η κοινωνία, οι άνεργοι που βρίσκουν εργασία και οι επιχειρήσεις, τις συνεπειες της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος.