Επίθεση Γιάννη Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ: Κόμμα μειωμένης αξιοπιστίας και υπευθυνότητας

Τα πυρά του στην ανεύθυνη στάση που κρατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στη γενικευμένη κρίση και αναταραχή στην Ευρώπη, βάλλοντας κατά της κυβέρνησης με ψέματα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πήραμε και θα συνεχίσουμε να παίρνουμε μέτρα για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, δήλωσε αναφερόμενος στην ακρίβεια που πλήττει όλη της Ευρώπη ως συνέπεια των εχθροπραξιών στην Ουκρανία.

Δυστυχώς, τόνισε, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει ανεκδιήγητη ανευθυνότητα, με τον Αλέξη Τσίπρα να ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση αγνοεί τα υπερκέρδη και στηρίζει την αισχροκέρδεια. Πρόκεται, συμπλήρωσε, για ένα κόμμα μειωμένης αξιοπιστίας και υπεθυνότητας, ενώ προσφέρει κακές υπηρεσίες σε ένα κλίμα διεθνούς αστάθειας.

Συνέχισε λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας κοροιδεύει τον κόσμο και θεωρεί τους πολίτες μειωμένης αντίληψης.

Αναλυτικά σημείωσε για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, ότι “επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Προσποιούμενος πως δεν βλέπει και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται στον κόσμο, εμφανίζει τις ανατιμήσεις ως ελληνικό φαινόμενο. Αποδεικνύει, για πολλοστή φορά,  την αδυναμία αντίληψης της σοβαρότητας των διεθνών κρίσεων. Αποδεικνύει μια νοσηρή προσέγγιση των προβλημάτων. Μια απόπειρα πόλωσης και διχασμού.

Την ώρα που ολόκληρος ο κόσμος βλέπει να ανατρέπονται στην ήπειρό μας τα δεδομένα δεκαετιών, να ξεσπούν και να επαπειλούνται παγκόσμιες κρίσεις με απρόβλεπτες ακόμη επιπτώσεις, κάποιοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμο των κομματικών σκοπιμοτήτων τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα μειωμένης αξιοπιστίας και υπευθυνότητας, λέει ψέματα στους πολίτες προσφέροντας για μια ακόμη φορά κακές υπηρεσίες μέσα σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας στην ελληνική κοινωνία”.