Παύλος Μαρινάκης: O λαός θα δώσει ισχυρή αυτοδυναμία στη ΝΔ

Την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει με αυτοδυναμία τις επόμενες εκλογές εξέφρασε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο 10ο Regional Growth Conference.

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο ο κ. Μαρινάκης τόνισε οτι παρά τις δυσκολίες η χώρα αύξησε τις οικονομικές της δυνατότητες και επισήμανε ότι μετά από 50 χρόνια η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη είναι η πρώτη κυβέρνηση που δεν επέβαλε κανένα νέο φόρο αλλά αντίθετα μείωσε πολλούς και άδικους φόρους που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με την λειτουργία των Πανεπιστημίων και την ίδρυση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας ο κ. Μαρινάκης είπε ότι “ στα δημόσια Πανεπιστήμια υπάρχει ένας άλλος κόσμος και η αριστερά και η άκρα αριστερά πιστεύουν ότι αυτά είναι κτήμα της.

Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία είναι μία σοβαρή μεταρρύθμιση και δεν καταλαβαίνω γιατί ο νόμος μπορεί να εφαρμόζεται εάν κάποιος εισβάλει στο σπίτι μας και δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο Πανεπιστήμιο που είναι το σπίτι των φοιτητών και το πληρώνουμε όλοι μας”.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ακόμα οτι “δεν είμαστε όλοι ίδιοι“ και αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνει απόλυτα ο ελληνικός λαός. Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Χρήστος Κώνστας.