Παρασκευή, Δεκεμβρίου 3, 2021
Home Πολιτική Ένας κύκλος συζητήσεων της ΟΝΝΕΔ με μέλη της Οργάνωσης από όλη την...

Ένας κύκλος συζητήσεων της ΟΝΝΕΔ με μέλη της Οργάνωσης από όλη την Ελλάδα (VIDEO)

 

Η ΟΝΝΕΔ μέσα στον τελευταίο χρόνο έχει καταφέρει να συναντήσει διαδικτυακά όλους του προέδρους Νομαρχιακών Επιτροπών όλων των Οργανώσεων τουλάχιστον τρεις φορές, όμως το ξεχωριστό σε αυτή τη σειρά τηλεδιασκέψεων ήταν η συμμετοχή εκατοντάδων μελών Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και απλών μελών της Οργάνωσης από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

«Έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες τηλεδιασκέψεις, όμως αυτή τη φορά καταφέραμε να προσεγγίσουμε περισσότερο από ποτέ τη δια ζώσης επαφή, συναντώντας εκατοντάδες νέους και νέες από ολόκληρη τη χώρα. Είναι βασική επιδίωξη της ΟΝΝΕΔ να βρίσκεται κοντά στους νέους ανθρώπους ακούγοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες τους και επιδιώκοντας να βρίσκει και να προτείνει λύσεις που θα δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης την επόμενη μέρα μετά την πανδημία.

Στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας να συμβάλουμε ενεργά στην ανάκαμψη της χώρας την επόμενη ημέρα μετά την πανδημία βρίσκονται οι άνθρωποι που απαρτίζουν τις Νομαρχιακές και Τοπικές Οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ.
Μπορεί οι συνθήκες να μη μας επιτρέπουν ακόμη τις επισκέψεις, η επικοινωνία μας, όμως, συνεχίζεται αδιάλειπτα μέσα από μια σειρά συζητήσεων με τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα. Είμαι αισιόδοξος πως σύντομα θα μπορούμε και πάλι να συναντηθούμε και να συζητήσουμε από κοντά
», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

 

Παρακολουθήστε το βίντεο: